Stampin’ Blends

door 31-10-2017Producten0 Reacties

Stampin’ Blends

door 31-10-2017Producten0 Reacties

Kleuren voor volwassenen: Stampin’ Blends!

Stampin’ Blends, de nieuwe alcoholmarkers van Stampin’ Up! zijn een geweldig nieuw kleurmedium in het assortiment. Ze kleuren makkelijk en vloeien mooi in elkaar over. Ze zijn er in vele mooie Stampin’ Up! kleuren en passen zo weer perfect bij het Cardstock, Stempelinkt en embellishments.

Er zijn Blends in 12 kleuren, per kleur zijn er 2 markers (een lichte en donkere variant). Hiermee kun je heel makkelijk overgangen maken van donker naar licht en andersom. Naast de 12 SU kleuren zijn er ook nog de kleuren brons en ivoor voor de huidskleuren. En een colorlifter waarmee je nog extra lichtvlekjes kunt toevoegen voor meer diepte of de illusie van glimvlekjes. Of om een foutje te verdoezelen.

Naast deze geweldige markers zijn er ook een stempelset en cardkit uitgebracht ter ere van de introductie van de Stampin’ Blends. De stempelset en cardkit hebben een gelimiteerde oplage en zijn leverbaar zolang de voorraad strekt.

 

Bekijk hieronder techniek video’s om te bekijken wat je allemaal met de Stampin’ Blends kunt doen.

Deze fijne markers met dubbele punt zijn vanaf nu te koop en je kunt ze bij mij bestellen. Eerst de catalogus bekijken? (Je kunt hem hier vast downloaden) Of misschien wel zelf demonstratrice worden? (=heel erg leuk!) Neem dan contact met mij op. Je haalt dan de volledige set meteen met korting in huis!

Wil je de Blends eerst uitproberen? Dat kan! Neem dan even contact met mij op om een plekje op één van mijn workshops te boeken. Of we maken een afspraak voor een 1 op 1 probeersessie.

Stempelgroetjes Janny

P.S.: Ik vindt het erg leuk om jullie mening, tips, adviezen en vragen te horen. Zo kunnen we allemaal leren van elkaar. Laat dus gerust een reactie achter via onderstaand formulier!

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><ins class="adsbygoogle"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> style="display:block; text-align:center;"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> data-ad-format="fluid"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> data-ad-layout="in-article"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> data-ad-client="ca-pub-7977459610192430"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> data-ad-slot="5610115957"></ins><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] --> (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

<a href="https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=50258&url=http%3A//www.bol.com/nl/index.html&f=BAN&name=Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour" target="_blank"><img src="https://www.bol.com/nl/upload/banners/BOL728x90_uspcampagne.gif" width="728" height="90" alt="Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour" /></a><img src="https://partnerprogramma.bol.com/click/impression?p=1&s=50258&t=url&f=BAN&name=Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour" width="1" height="1" />
Delen