Share what you love

door 26-04-2018Producten, Stempel sets, Stempelsets0 Reacties

Share what you love

door 26-04-2018Producten, Stempel sets, Stempelsets0 Reacties

Share what you love!

Dat is waar het bij Stampin’ Up! allemaal om draait. Delen waar je van houdt. Het is een van de onderdelen van onze lijfspreuk.

Vanwege het 30 jarig jubileum van Stampin’ Up! dit jaar worden er maar liefst 3 speciale bundels uitgebracht met unieke en prachtige artikelen. Deze komen in de nieuwe jaarcatalogus te staan welke op 1 juni in gaat.

Maar… Vanaf 1 mei kun je deze al bestellen als voorproefje op al het moois wat komen gaat!

Kijk snel in de flyer of er wat leuks voor jou bij staat. En check ook het filmpje hieronder! Heb je ook die unieke stempelset gezien met onze lijfspreuk die je gratis krijgt bij de Gotta have it all bundel? Hij is alleen in mei gratis te krijgen bij deze bundel en daarna NIET TE KOOP!

Bestel je uiterlijk 31 mei 1 van de bundels? Dan neemt tante Janny de verzendkosten voor haar rekening en krijg je er ook nog de nieuwe jaarcatalogus helemaal gratis bij. En wie weet, nog wel meer!!!!

Bestellen kan per mail naar janny@tantejanny.com of PB via Facebook.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

<a href="https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=50258&url=http%3A//www.bol.com/nl/index.html&f=BAN&name=Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour" target="_blank"><img src="https://www.bol.com/nl/upload/banners/BOL728x90_uspcampagne.gif" width="728" height="90" alt="Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour" /></a><img src="https://partnerprogramma.bol.com/click/impression?p=1&s=50258&t=url&f=BAN&name=Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour" width="1" height="1" />
Delen