Sale-a-Bration komt er aan!

door 29-12-2017Producten, Stempelsets0 Reacties

Sale-a-Bration komt er aan!

door 29-12-2017Producten, Stempelsets0 Reacties

Het is bijna zover: Sale-a-Bration!

En dat betekent gratis spempelsets en andere materialen! Maar ook extra Stampin’ Rewards voor de hostess of bij een grote bestelling. Tijdens Sale-a-Bration is het ook nog eens extra interessant om in te stappen als demonstrator met 2 extra gratis stempelsets naar keuze. En… gewoon heel leuk!

Mijn vaste klanten hebben de voorjaarscatalogus en Sale-a-Bration gids inmiddels al ontvangen en van de dames die ik heb gesproken is de een nog enthousiaster dan de ander. Want wat een leuke spullen komen er weer aan!

 

De beste tijd van het jaar om Stampin’ Up! materialen aan te schaffen is aangebroken.

Ik heb al een aantal materialen besteld en uit kunnen testen. Waaronder de stempelset Beautiful Peacock. Ik maakte daarmee alvast een snel kaartje.

De kleuren inkt die ik heb gebruikt zijn Lemon Lime Twist, Bermuda Bay en Island Indigo. Ik heb gestempeld op Whisper White cardstock, een extra laag in Lemon Lime Twist cardstock op een kaartbasis van Soft Suede cardstock. Het kleurverloop in de afbeelding en tekst maakte ik met spongedaubers. Als extra voegde ik nog wat rhinestones en een paar stukjes van een echte pauwenveer toe.

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><ins class="adsbygoogle"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> style="display:block; text-align:center;"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> data-ad-format="fluid"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> data-ad-layout="in-article"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> data-ad-client="ca-pub-7977459610192430"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> data-ad-slot="5610115957"></ins><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] --> (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>

Echte pauwenveren zijn recht. Om ze meer in balans te krijgen met de gestempelde staartveren heb ik ze gekruld. Van tevoren wist ik niet of dat zou lukken, maar het werkte! Soms moet je gewoon wat nieuws proberen.

Net zoals je kadolint krult met je schaar, zo lukt dat ook met de stukjes van een pauwenveer. Wel een beetje voorzichtig zijn, want deze veertjes zijn wel wat fragieler dan kadolint.

Wil jij ook graag deze mooie stempelset gratis ontvangen? Dat kan als je voor minimaal € 60 producten bestelt tussen 3 januari en 31 maart 2018. Uiteraard kun je ook kiezen uit andere leuke Sale-a-Bration kadootjes. Heb je de voorjaarscatalogus en Sale-a-Bration gids nog niet? Vraag hem dan per mail bij me aan of kom op 3 januari terug op mijn site, dan kun je ze hier downloaden. Of misschien wel zelf demonstratrice worden? (=heel erg leuk!) Neem dan snel contact met mij op, want tijdens Sale-a-Bration krijg je dan naast het leuke startpakket t.w.v. € 175 ook nog eens 2 stempelsets extra! en dat voor maar € 129! Ik zou het erg leuk vinden je in mijn team te verwelkomen.

Wil je graag een keer de nieuwe producten in het echt zien en komen uitproberen? neem dan even contact met mij op, dan maken we een afspraak!

Stempelgroetjes Janny

P.S.: Ik vindt het erg leuk om jullie mening, tips, adviezen en vragen te horen. Zo kunnen we allemaal leren van elkaar. Laat dus gerust een reactie achter via onderstaand formulier!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

<a href="https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=50258&url=http%3A//www.bol.com/nl/index.html&f=BAN&name=Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour" target="_blank"><img src="https://www.bol.com/nl/upload/banners/BOL728x90_uspcampagne.gif" width="728" height="90" alt="Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour" /></a><img src="https://partnerprogramma.bol.com/click/impression?p=1&s=50258&t=url&f=BAN&name=Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour" width="1" height="1" />
Delen